Masalah dengan kecondongan ialah ia sukar untuk dikenali.

Jerung Poker Mangsa Terhadap Mereka Yang Berpusing – Bagaimana Anda Mengelakkannya untuk Menyelamatkan Sebilangan Kerepek

Orang suka bermain freeroll bonus poker. Tidak mengapa jika mereka kehilangan tangan. Selagi mereka dapat mengenali apabila mereka berada dalam situasi yang janggal dan mengelak daripada membuat keputusan yang tidak baik dengan kad marginal (iaitu yang dilakukan oleh kebanyakan orang semasa mereka mula bermain permainan).

Masalah dengan kecondongan ialah ia sukar untuk dikenali. Ia boleh mengambil masa beberapa hari bermain dan kira-kira separuh daripada jumlah wang untuk membuat perkara ini berlaku …) https://theticketrumba.com/ .

Terdapat beberapa perkara yang boleh anda lakukan untuk memastikan anda tahu apabila anda menyengetkan. Anggap ia adalah rentak buruk. Jika tangan memukul anda atau memanggil anda keluar, senget masih menjadi masalah. Cuba fokus pada yang seterusnya.

Bayangkan jika anda duduk di bawah senjata dengan tangan ace-of-hati dan ratu-spad, yang merupakan tangan yang baik untuk bermain pertama, kenaikan anda mungkin tiga kali lebih besar. Kemudian, anda mungkin dipanggil oleh dua orang lain. Gagal datang dengan ace-of-diamonds, ace-of-spads dan ratu hati. Jadi, anda menyemak.

Pemanggil pertama berada di tempat tengah dan bertaruh separuh daripada periuk. Anda terus menghubungi pemanggil kedua.

Giliran dimenangi oleh raja hati. Anda memeriksa sekali lagi dan mereka bertaruh dua hingga tiga pertiga dari pot anda. Selepas beberapa ketika, anda berhenti sebelum menelefon semula. Sungai itu adalah sepuluh kelab. Kali ini, anda mendorong semua masuk dan mereka memanggil seketika, menunjukkan jack-king. Kadang-kadang orang akan menaikkan dan bukannya memeriksa. Tetapi ini sering menyebabkan lawan anda terlipat. Jika lawan anda sangat rapat, kadangkala boleh menguntungkan untuk tidak menaikkan sehingga sungai.

Tangan ini menunjukkan cara memainkan tangan terbaik secara perlahan dan condongkan pemain lain. Petua lain ialah ingat bahawa jika seseorang tidak menyengetkan anda, mereka betul. Cari mereka dan eksploitasi mereka. Banyak orang mempunyai tangan besar, tetapi mereka tidak pasti bagaimana memaksimumkan nilai mereka.

Anda harus mengawal emosi anda, tidak kira keadaan. Sekiranya anda melihat diri anda membuat keputusan yang buruk, bermain dengan tidak betul, atau membuat gerakan yang sangat mengerikan, sebaiknya segera berhenti. Kadang-kadang yang terbaik adalah bersantai selama beberapa permainan, tetapi pada masa lain anda mungkin merasa sangat sakit, anda mungkin lebih baik berjalan jauh dari meja. Malah pemain poker terbaik melupakan peraturan mudah ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *