Hotel di New Orleans yang Mengizinkan Hewan Peliharaan

Orleans

New Orleans di Louisiana adalah tempat untuk dikunjungi untuk perjalanan hujung minggu atau percutian untuk seluruh keluarga dan rakan-rakan. Banyak tempat pelancongan, rekreasi, dan destinasi yang tersedia untuk diterokai sepanjang musim.

Beberapa keluarga acara dan pelancong yang ingin di http://mega888user.com untuk membawa haiwan kesayangan mereka dalam perjalanan untuk percutian jangka panjang mungkin menghadapi dilema di mana hotel atau penginapan boleh menawarkan penginapan dan perkhidmatan yang mesra haiwan kesayangan. Di New Orleans terdapat banyak hotel mesra haiwan kesayangan yang tersedia dan menyediakan perkhidmatan penuh untuk para tetamu mereka untuk menjadikan percutian mereka lebih menyeronokkan.

Sebaiknya pelancong mengetahui hotel dan motel apa yang membenarkan haiwan peliharaan; jika tidak, membiarkan haiwan kesayangan mereka sendirian di rumah mereka. Beberapa agensi pelancongan dan penyedia perkhidmatan dalam talian dapat membantu dan membimbing pelancong dengan memberikan beberapa maklumat dan peraturan serta peraturan yang diperlukan untuk memilih dan membuat tempahan hotel yang mesra haiwan kesayangan.

Beberapa pengusaha hotel yang membenarkan tetamu dengan haiwan peliharaan mempunyai terma dan syarat khas; kecenderungan untuk mengenakan bayaran tambahan untuk mengimbangi perawatan harian dan masalah lain yang berkaitan dengan haiwan kesayangan seperti rawatan kutu haiwan peliharaan dan penyingkiran rambut, kemungkinan kerosakan dan kehilangan yang disebabkan oleh haiwan peliharaan.

Salah satu hotel terbaik dan mesra haiwan peliharaan di New Orleans adalah Loews Hotel yang terletak di pusat bandar Louisiana, 3 blok dari destinasi pelancongan utama seperti French Quarter, Mississippi River, Harrah’s Casino, Convention Center, dan St. Kereta Api Charles Ave. Ia mengkhususkan diri dalam menjaga teman berbulu anda, para tetamu akan mengenali tempat ini sejak mereka mendaftar masuk, pemilik haiwan peliharaan akan menerima brosur terperinci yang memberitahu mereka mengenai perkhidmatan hotel untuk haiwan peliharaan mereka.

Semua haiwan peliharaan akan menerima tanda nama mereka sendiri, keseronokan luar biasa untuk memulakan percutian mereka, dan barang hadiah individu. Pemilik haiwan peliharaan akan diberikan katalog dan maklumat lengkap mengenai perkhidmatan haiwan peliharaan hotel seperti menu perkhidmatan bilik Loews Loves Pet, kawasan perkhidmatan haiwan peliharaan, laluan berjalan kaki, doktor haiwan, dll. Penjual dan kedai haiwan peliharaan juga disediakan. Item tambahan seperti katil anjing dan kucing (dalam pelbagai saiz), catnip, calar, tulang kulit mentah, kolar dan tali leher (dalam pelbagai saiz dan warna), kotak sampah, sampah dan sudu semuanya tersedia dan akan diberikan kepada haiwan peliharaan sementara. semasa tinggal.

Loews Hotel menghadkan bilangan haiwan peliharaan yang dibenarkan kepada dua orang setiap bilik untuk memastikan dan memastikan perlindungan dan keselesaan semua tetamu dan haiwan peliharaan mereka. Loews Hotel adalah hotel yang sangat mesra haiwan peliharaan dan mempunyai kakitangan yang terlatih dalam menjaga haiwan peliharaan.

Selain dari perkhidmatan haiwan peliharaan, Loews Hotel juga menawarkan bilik-bilik yang mewah dan luas dengan hiasan bergaya yang terbuat dari kayu keras berkualiti tinggi, dilengkapi dengan dua tempat tidur queen, bantal dan seprai katun 300, selimut, bar mini. , meja kerja, telefon bimbit tanpa wayar dua baris, peti keselamatan dan komputer riba dengan sambungan internet pantas dan berkelajuan tinggi. Di dalam bilik juga terdapat bilik mandi peribadi dan granit dengan kawasan pancuran hujan yang terpisah, dilengkapi dengan jubah dan peralatan mandian, tuala berisi, pengering rambut dan tongkat basah.

Perkhidmatan bilik lain termasuk:
o AC
o Pembuat kopi
o Bar Mini
o Kabel dengan televisyen satelit
o Peti deposit selamat (tersedia di setiap bilik)
o Perkhidmatan pembantu rumah setiap hari (tersedia atas permintaan)
o Papan seterika dan menyeterika
o Surat khabar pelengkap
o Bilik bebas rokok
o Mel suara
o DVD / VCR

Kemudahan dan perkhidmatan harta tanah lain termasuk:
o Tab mandi panas
o Cucian kering
o Port data
o Bilik mesyuarat
o Makan
o Pusat perniagaan
o Gelanggang tenis
o Akses kerusi roda
o Haiwan peliharaan dibenarkan
o Kolam renang
o Bilik keluarga
o Kemudahan kecergasan
o Bilik permainan
o Golf

Perkhidmatan Am Kemudahan Hotel:
o ATM / Bank
o Penjagaan kanak-kanak dan penjagaan anak
o Katil bayi dan tilam lipat
o Perkhidmatan pekerja rencam
o Pertukaran mata wang
o Perkhidmatan dobi dan cucian kering
o Kakitangan berbilang bahasa

Keselamatan
o Kekunci / Kekunci Elektronik
o Tempat letak kenderaan cukup terang.
o Penggera Asap di Bilik
o Penyiram di dalam bilik
o Keselamatan Beruniform
o Perkhidmatan Letak Kereta Valet
o Kamera pengawasan di tempat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *